Polskie książki kucharskie z przeszłości inspirują menu degustacyjne w tej stylowej restauracji w hotelu Raffles Europejski prowadzonej przez Szefa Kuchni Marcina Przybysza. Dania są pokazują zapomniane i często niedocenione klasyczne przepisy z różnych epok, z datą ich powstania wpisaną w menu.
Zabawny akcent w gotowaniu i krótka wycieczka po historii kończąca się w kuchni pomagają nadać temu doświadczeniu odrobinę teatru.
Celem było zwiększenie świadomości konceptu, podkreślenie epokowego doświadczenia oferowanego w restauracji, a także rozpromowanie nowych godzin otwarcia w weekendy.
Wyzwaniem, przed jakim stanęliśmy, było pokazanie wyjątkowego i odmiennego od większości restauracji Fine Dining klimatu i konceptu restauracji opracowanego przez Marcina Przybysza.
Odpowiadamy za komunikację w social media, tworzymy materiały reklamowe, przeprowadzamy sesje zdjęciowe, tworzymy reelsy i moderujemy stronę internetową.